Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Fast food

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Vyhodnocení efektivity zřízení a provozování rychlého občerstvení formou franchisingu
 (Lukáš Dutý)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/btr0c/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Franchising v České republice
 (Kristýna Bohdalová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/mlxqy/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Franchising v pohostinství
 (Jan Pavel)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/84506 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Podnikání a právo | Práce na příbuzné téma

Franchising system
 (Mykyta Boblak)

2022, Bakalářská práce, ŠKODA AUTO VYSOKÁ ŠKOLA o.p.s. / ŠKODA AUTO a.s.

http://theses.cz/id//lnd1z5// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management obchodu | Práce na příbuzné téma

Franchising jako forma podnikání v gastronomii
 (Zuzana Tomalová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//w6allh// | Ekonomika a management / Podnikání (pro absolventy VOŠ) | Práce na příbuzné téma

Zavedení vegetariánského produktu do řetězce rychlého občerstvení
 (Simona Vaškovicová)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//20kccn// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
 (Johana Blümelová)

2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/26724 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
 (Markéta Šimonová)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
 (Mariami Denosashvili)

2024, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4e0nu8// | Management and Marketing / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)