Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Data Quality Management in International Distribution Company
(Petr Nekula)2021, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/85331 | Data & Analytics for Business Management / | Práce na příbuzné téma
Analysis of the Quality Management using First Choice Methodology
(Jana Srpová)2012, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tt4x2/ | Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace | Práce na příbuzné téma
The Role of Quality Management System in a Ghanaian Bank
(Esther Oppong)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qk2jn3// | Economics and Management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
(Eliška Rysulová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6zmn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
(Eva Šulecová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/egax0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management kvality služeb
(Barbora Mazáčová)2016, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rr4ew/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
(Tereza Hujerová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12119/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
(Tereza Hujerová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12119/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
(Marek Liška)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma