Theses on the same topic (having an identical keyword):
HACCPKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
(Veronika Prudilová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Studie speciálního kolového vozidla s elektrickým pohonem
(Martin CINGROŠ)2018, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//qf93em/Cingro_Martin_BP.pdf/ | Aplikovaná elektrotechnika / | Theses on a related topic
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic