Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
GastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza konkurence na trhu gastronomie
(Martina Svobodová)2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/79546 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu práce v okrese Jindřichův Hradec
(Radka Tupá)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/dermp/ | Podniková ekonomika / | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu piva v České republice
(Alžběta Petrážová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15469/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu vína v ČR
(Anisa Nagina)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c4sok/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu firmy
(Ekaterina Davydova)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fm669/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu biopotravin v České republice
(Ivana Chmelařová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11942/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu biopotravin v ČR
(Darya Shishkina)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11172/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
(Kristýna Roušarová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/gufn2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu vybraného produktu
(Mykola Alokhin)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12492/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
(Jiří Havlín)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10397/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma