Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Nutriční hodnota

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Theses on a related topic

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Theses on a related topic

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Theses on a related topic

Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
 (Michaela KREJČÍ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//08ymhq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Theses on a related topic

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Composition of venison and game meat for its processability to meat products
 (Pavlína Pěstová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Theses on a related topic

The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
 (Helga Johana Hernandez Hernandez)

2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Theses on a related topic

Use of tea extracts in the production of meat products
 (Aliaksandra Kharoshka)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic