Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
(Nataliia Kolomiiets)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/v01s9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
(Iuliana Zashikhina)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ryba v české gastronomii
(Anna Sinkulová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tefys/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Tradice rodinného podnikání v hotelnictví a gastronomii v Itálii
(Niki Cassolová)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vintu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
(Lucie Štetinová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s336e/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
(Lucie Štetinová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s336e/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Řecko - kolébka evropské kultury
(Alena Vičarová)2010, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ist1i/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství občanské výchovy pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
(Kristýna Šteffelová)2021, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/dhdxw/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Fenomén food bloggingu v českém prostředí
(Kristýna Slezáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4498hg// | Sociální a kulturní antropologie / | Práce na příbuzné téma