Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Convenience foodsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Convenience foods
(Růžena Krutilová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
(Andrea Kolková)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fifwf/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Minimálně tepelně zpracované potraviny-mají přínos ke zdraví?
(Tereza Fišerová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//8d992q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Convenience foods
(Růžena Krutilová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
(Jana VAŇKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//78w8zf// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Convenience foods
(Růžena Krutilová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Convenience foods
(Růžena Krutilová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Finanční dopady změny distribuce hotových pokrmů u vybrané asijské restaurace
(Huy Tien Hoang)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1045ni// | Hospodářská politika a správa / Finance | Práce na příbuzné téma
Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
(Lucie Mlčůchová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/xi2gef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma