Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Etické, rozdíly, v, gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Motivating Factors for Educational Tourists from the Czech Republic
(Martin Santarius)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7481/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Analysis of incoming tourists from Russia to the Czech Republic: A Case Study
(Evgeniya Tyurina)2018, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4algdz// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Ethics of Commercial Surrogacy in the Russian Federation
(Elizaveta Khlynovskikh)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4d5fho// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Übereinstimmungen und Unterschiede in der lexikalischen Komposition der deutschen, englischen und slowakischen Terminologie in der Gastronomie
(Jana HLUŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//bz3fu4// | Filologie / Anglická filologie - Německá filologie | Práce na příbuzné téma
Spotřeba a udržitelnost v módním průmyslu: Rozdíl generací v nákupním chování etické módy
(Martin Zacha)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/87949 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Etické aspekty v marketingové komunikaci
(Alina Matveeva)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/eneq6/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Rozdíly v pojetí CSR v Evropě a Indii
(Harsh Jha), Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id//ok1d1h// | Economics and Management / 2021-2024 | Práce na příbuzné téma
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
(Vanessa van Bebber)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6894/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Kulturní zvyklosti turistů z Ruské federace
(Vanda Vostatková Janátová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7104/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Kulturní zvyklosti a etiketa turistů z Ruské federace.
(Darya Cherveva)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14524/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma