Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení genetické diverzity genových zdrojů rostlin; programy, modely, využití
(Adam Sovadina)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j1qn4d// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení genetické diverzity genových zdrojů rostlin; programy, modely, využití
(Denisa O'Shea)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bzbjxj// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Pedologická a chemická charakteristika zvětralinových profilů vyvinutých na migmatitech moldanubika a svrateckého krystalinika
(Martin Soukup)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wfvcb/ | Geologie / Geologie aplikovaná a environmentální | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
(Tereza Ćmielová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemická charakteristika strusky
(Petra SCHNEIDEROVÁ)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//p0vdk7// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně - chemická charakteristika vybraných druhů medu
(Kateřina Dadaková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ea2o5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Základní chemická charakteristika šťávy z aronie
(Vendula Zámorská)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7tefzd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd zimolezu
(Pavla Cibulcová)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//r6n45x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Základní chemická charakteristika brusinkové šťávy
(Ha Thuy Cao)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xolps7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd bílého rybízu
(Petra Zlámalová)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//nvbx41// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma