Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Hodnocení genetické diverzity genových zdrojů rostlin; programy, modely, využití
 (Adam Sovadina)

2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j1qn4d// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení genetické diverzity genových zdrojů rostlin; programy, modely, využití
 (Denisa O'Shea)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bzbjxj// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Pedologická a chemická charakteristika zvětralinových profilů vyvinutých na migmatitech moldanubika a svrateckého krystalinika
 (Martin Soukup)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wfvcb/ | Geologie / Geologie aplikovaná a environmentální | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
 (Tereza Ćmielová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemická charakteristika strusky
 (Petra SCHNEIDEROVÁ)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//p0vdk7// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně - chemická charakteristika vybraných druhů medu
 (Kateřina Dadaková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ea2o5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Základní chemická charakteristika šťávy z aronie
 (Vendula Zámorská)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7tefzd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd zimolezu
 (Pavla Cibulcová)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//r6n45x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Základní chemická charakteristika brusinkové šťávy
 (Ha Thuy Cao)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xolps7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd bílého rybízu
 (Petra Zlámalová)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//nvbx41// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)