Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
(Lucie Ďoubalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1oemqg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
(Michala Sedláčková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kjoo9d// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Aktivita pekařského kvasu
(Daniela Šindelářová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//p352lh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
(Lucie Žilková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d2iwvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí
(Eliška Bělíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vtlz7u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
(Olga Stoklásková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//gbmo8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma