Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
 (Michal Keštefran)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jp3i2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský zámer nového gastronomického zariadenia
 (Peter Mokrý)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza návštevnosti vybraného ubytovacieho či gastronomického zariadenia
 (Ivana Bolcarovičová)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11993/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
 (Katarína Černajová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

ROZŠÍRENIE PRODUKTU VYBRANÉHO GASTRONOMICKÉHO ZARIADENIA
 (Barbora Bobulová)

2020, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//d3l31m// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Analýza ubytovacieho a gastronomického zariadenia Villa Eva v
 (Matija Peretić)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/8ya0t8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Analýza gastronomického zariadenia Biofarma Príroda Stupava
 (Paula Porubčanová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/rjxp6j/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
 (Tomáš Parák)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Slow food a jeho perspektiva v ČR
 (Jakub Cimrman)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)