Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza návštevnosti vybraného ubytovacieho či gastronomického zariadenia
(Diana Fričová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11898/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
(Maroš Kubalík)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15043/vsh_m_a3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza návštevnosti vybraného ubytovacieho či gastronomického zariadenia
(Ivana Bolcarovičová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11993/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
ROZŠÍRENIE PRODUKTU VYBRANÉHO GASTRONOMICKÉHO ZARIADENIA
(Barbora Bobulová)2020, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//d3l31m// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Analýza ubytovacieho a gastronomického zariadenia Villa Eva v
(Matija Peretić)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/8ya0t8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Analýza gastronomického zariadenia Biofarma Príroda Stupava
(Paula Porubčanová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/rjxp6j/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
(Tomáš Parák)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Slow food a jeho perspektiva v ČR
(Jakub Cimrman)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma