Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronómia

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Moderné trendy v marketingu
 (Dominika Straková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/nhid0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Súčasný vývoj a moderné trendy v ekologickom poľnohospodárstve.
 (Mikuláš Džuppa)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vxzms3// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy a smart řešení v logistice
 (Ladislav Šepeľa)

2024, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky / VYSOKÁ ŠKOLA LOGISTIKY

http://theses.cz/id//9eztnu// | Logistika / Logistika a řízení dopravy | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronómii
 (Zuzana Leleková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Moderné trendy v ultrasonografii
 (Rastislav PRIADKA)

2013, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických věd / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//r1ad6e// | Specializace ve zdravotnictví / Radiologický asistent | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v ubytování – případová studie podnikatelského investičního záměru „tiny house“
 (Magdaléna Kotrčová)

2024, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/94471 | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Občanská společnost v Japonsku v čase pozdní moderny.
 (Barbora Postránecká)

2010, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pkhrq/ | Sociologie / | Práce na příbuzné téma

Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
 (Martin Hučko)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/b5kbe/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
 (Michal Keštefran)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jp3i2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský zámer nového gastronomického zariadenia
 (Peter Mokrý)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)