Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

HACCP

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)
Adaptační proces zaměstnanců v gastronomickém podniku
 (Filip Hrubeš)

2017, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/r28bpo/ | Personální management v průmyslových podnicích / | Práce na příbuzné téma

Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
 (Michaela Zerzáňová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14642/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany v gastronomickém provozu
 (Kristýna Porebski)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kuacj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
 (Nikola Dicová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/rm5go/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Obsah a formy vstupního školení nových zaměstnanců
 (Hana Leišová)

2006, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/szvx2/ | Bankovnictví / Bankovní management | Práce na příbuzné téma

Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
 (Jitka MADĚROVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fpur3k// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
 (Denisa Tomková)

2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5i2knw// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
 (Lucie Došková)

2016, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1qqqxw// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
 (Veronika Černá)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/pxn3e/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)