Theses on the same topic (having an identical keyword):
HACCPKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Adaptační proces zaměstnanců v gastronomickém podniku
(Filip Hrubeš)2017, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/r28bpo/ | Personální management v průmyslových podnicích / | Theses on a related topic
Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
(Michaela Zerzáňová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14642/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany v gastronomickém provozu
(Kristýna Porebski)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kuacj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
(Nikola Dicová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rm5go/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Obsah a formy vstupního školení nových zaměstnanců
(Hana Leišová)2006, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/szvx2/ | Bankovnictví / Bankovní management | Theses on a related topic
Bezpečnost a ochrana zdraví žáků a zaměstnanců vybraných středních škol Karlovarského kraje včetně ochrany před sociálně patologickými jevy
(Adriana Hlinková)2020, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/wsuso/ | Bezpečnostně právní studia / | Theses on a related topic
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
(Jitka MADĚROVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fpur3k// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Zhodnocení systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
(Denisa Tomková)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5i2knw// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
(Lucie Došková)2016, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1qqqxw// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Theses on a related topic
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
(Veronika Černá)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/pxn3e/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma | Theses on a related topic