Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
(Karolína Malá)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y1sjsl// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Organic Food Market as an oportunity for SME
(Nikola Laňková)2012, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/t03a8/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma
Sú biopotraviny zdravšie?
(Lada Brenkusová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Consumer Perception of Organic Food in Armenia
(Inessa Avagyan)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79736 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny v cukrářství
(Veronika Šlapáková)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jb3qt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketing promotions of organic food products in the Czech Republic
(Petra Formanová)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r2cvh1// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
(Eva Grbavčicová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15100/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Alternatívna gastronómia
(Claudia Žitňáková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/iwkn6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
(Anna Tejbusová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
(Anna Tejbusová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma