Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Slow Food

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
 (Nataliia Kolomiiets)

2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/v01s9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Vstup společnosti pro praktickou podporu gastronomie na zahraniční trhy
 (Aneta Lázničková)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zk1ng/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
 (Anastasiia Sytnikova)

2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//77j7j5// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma

Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě
 (Margarita Tulbu)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/u75qz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
 (Alena Zheludkova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12289/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
 (Lucie Bořecká)

2021, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ow2359// | Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Slow Food a jeho potenciál v České republice
 (Markéta KRATOCHVÍLOVÁ)

2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//blkegr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Identifikace postojů spotřebitelů ke slow tourism
 (Martin Ptáček)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/149330 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)