Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Slow FoodKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
(Nataliia Kolomiiets)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/v01s9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Vstup společnosti pro praktickou podporu gastronomie na zahraniční trhy
(Aneta Lázničková)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zk1ng/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
(Anastasiia Sytnikova)2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//77j7j5// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě
(Margarita Tulbu)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/u75qz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
(Alena Zheludkova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12289/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
(Lucie Bořecká)2021, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ow2359// | Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Slow Food a jeho potenciál v České republice
(Markéta KRATOCHVÍLOVÁ)2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//blkegr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Identifikace postojů spotřebitelů ke slow tourism
(Martin Ptáček)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149330 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma