Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
(Eva Pacnerová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Rozbor a zhodnocení vlivů textury povrchu zkušebních vzorků
(Lukáš Fuciman)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ipuhmg// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Analýza textury objektů v zorném poli kamery
(Jiří Klimeš)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//90x7u3// | Kybernetika, automatizace a měření / | Práce na příbuzné téma