Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lidová stravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
(Petra Kozáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká gastronomie napříč časem
(Martina Klouparová)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
(Jiřina Eretová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//epkxg1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Příprava pokrmů v minulosti jako součást české a moravské lidové kultury
(Kateřina Trubičková)2016, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//aqaayj// | Specializace v pedagogice / historie - humanitní studia | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká kuchyně
(Ilona NAVRÁTILOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//0po0sp// | Humanitní studia / Sociologie - Andragogika | Práce na příbuzné téma
Středomořská strava z pohledu nutriční terapie
(Anna Manolopoulou)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vyhop/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Bezlepková strava
(Vladislava Solodkaia)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/x47zt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
(Mariana Rožňaiová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y3d5a/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Speciální systémy stravování (alternativní výživa, přírodní strava, makrobiotická strava, vegetariánská strava)
(Marcela DOLEŽELOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6rzrc4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma