Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kolagenKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Markéta Kraus)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na jeho další technologické zpracovní
(Petr Kolbábek)2018, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//shbp33// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Složení a vlastnosti masa antilopy losí
(Petr Kolbábek)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1y9j9h// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
(Eva Budková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2dfhpg// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
(Markéta Pirunčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma