Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obiloviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Vliv zpracování zeleniny na obsah nutričně významných látek
 (Martina Hrabová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//br17sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
 (Karolína Cháberová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//omu11u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změna obsahu nutričně žádoucích látek během technologického zpracování pšeničného zrna
 (Veronika Kratzmannová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lym52m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Rostlinná semena - možný zdroj nutričně významných látek
 (Jan Obdržálek)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s64iw9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv kadmia na obsah nutričně významných látek ve vybrané odrůdě ječmene
 (Luboš Paznocht)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x1o4s9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné látky bramborové hlízy
 (Stanislava Habrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
 (Kristýna Stávková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné látky v hlízách brambor
 (Jana Šeráková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//klomva// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné látky bramborové hlízy
 (Stanislava Habrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné složky čaje
 (Martina Krulíková)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)