Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obilovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv zpracování zeleniny na obsah nutričně významných látek
(Martina Hrabová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//br17sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování pšeničného zrna na obsah nutričně významných látek
(Karolína Cháberová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//omu11u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změna obsahu nutričně žádoucích látek během technologického zpracování pšeničného zrna
(Veronika Kratzmannová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lym52m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Rostlinná semena - možný zdroj nutričně významných látek
(Jan Obdržálek)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s64iw9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv kadmia na obsah nutričně významných látek ve vybrané odrůdě ječmene
(Luboš Paznocht)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x1o4s9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné látky bramborové hlízy
(Stanislava Habrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
(Kristýna Stávková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné látky v hlízách brambor
(Jana Šeráková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//klomva// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné látky bramborové hlízy
(Stanislava Habrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné složky čaje
(Martina Krulíková)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma