Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Volné radikály a antioxidanty v reprodukční fyziologii zvířat
(Nina MOKRÁČKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//791mg8// | Biologie / Biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Masné výrobky ve výživě dospělých
(Jana JÁNOŠKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fw2ar9// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
(Tereza Zelinková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Alternativní masné výrobky
(Kateřina Cahelová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d6gq6i// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
(Julie Remencová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Speciální masné výrobky
(Natálie Komárková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//juxvvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
(Šárka Buchtíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//frh1dx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti
(Petra Lahodová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//reaq12// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
(Iva Heinereichová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
(Jakub Martinek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//til06o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma