Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
celiakieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Enzymy produkované probiotickou bakterií jako alternativa bezlepkové diety.
(Michaela Šťastná)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xfvuq/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Potravinová alergie a intolerance na lepek
(Eva Badinková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xjynty// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Intolerance lepku a její dopad na lidský organismus
(Simona Sedláková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b9b8ej// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
(Radka VRZALOVÁ)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fp76hq// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Potravinová alergie a intolerance na lepek
(Eva Badinková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xjynty// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma