Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antimikrobiální aktivita extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Július Zemaník)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/upmqk/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita extraktů z řepíku lékařského (Agrimonia eupatoria)
(Viktor Bartošík)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/azw2x/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita hemolymfy včely medonosné, Apis mellifera L.
(Miroslav Vacl)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j5w20/ | Chemie / Učitelství biologie pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Antibakteriální aktivita a synergický potenciál fenolických sloučenin z kůry kořenů Morus alba
(Gabriela Škovranová)2021, Rigorózní práce, Farmaceutická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s4daj/ | Farmacie / | Práce na příbuzné téma
Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
(Jana Dudková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
(Pavlína Pěstová)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
(Helga Johana Hernandez Hernandez)2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma
Use of tea extracts in the production of meat products
(Aliaksandra Kharoshka)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma