Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čisté mlékařské kulturyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
(Iveta Urbanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
(Nikola Křišťálová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
(Anna Plachká)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur
(Veronika Weiglová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bk3ghk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
(Pavel KRAMPL)2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//q68e9t// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a aplikace zákysových kultur v mlékárenství.
(Antonín VONDRÁK)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//soam7j// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
(Nina Šonkoľová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
(Karolína Fričová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
(Jaroslav Krupinský)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby fermentovaných potravin
(Monika Šestáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9aoce2// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma