Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bramboryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny chemického složení brambor v průběhu skladování
(Hana ŠUTOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ig7dow// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
(Monika ČERNÁ)2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dr9uxw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
(Jana BOUŠKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ekoej// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Kvalita bramborových hlíz z hlediska lidské výživy
(Kateřina Kubincová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xgw9rp/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv organického a minerálního hnojení brambor na výnos a stolní hodnotu hlíz
(Nina Kocourová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eh0nhq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Pěstování rostlin | Práce na příbuzné téma