Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

oxid siřičitý

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
 (Iva MOJŽÍŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9r4546// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
 (Edita Vavrečková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//08mtw6// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv struktury elicitinů na změny v antioxidační kapacitě u tabákových buněk
 (Jakub FOLDYNA)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//gthztt// | Biochemie / | Theses on a related topic

Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
 (Markéta Strankmüllerová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ou6hjr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
 (Pavla Havlíková)

2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Theses on a related topic

Možnosti snížení obsahu SO\dindex{2} ve víně biologickou cestou
 (Katarína Anetová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jc4wpk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti snížení obsahu SO\dindex{2} ve víně biologickou cestou
 (Katarína Anetová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jc4wpk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv kadmia na obsah nutričně významných látek ve vybrané odrůdě ječmene
 (Luboš Paznocht)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x1o4s9// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Obsah biologicky aktivních látek v obilovinách z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
 (Adéla Antošová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dmlwww// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)