Theses on the same topic (having an identical keyword):
oxid siřičitýKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Antioxidační kapacita instantních čajů
(Štěpán Hainiš)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
(Iva MOJŽÍŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9r4546// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
(Edita Vavrečková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//08mtw6// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv struktury elicitinů na změny v antioxidační kapacitě u tabákových buněk
(Jakub FOLDYNA)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//gthztt// | Biochemie / | Theses on a related topic
Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
(Markéta Strankmüllerová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ou6hjr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
(Pavla Havlíková)2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Theses on a related topic
Možnosti snížení obsahu SO\dindex{2} ve víně biologickou cestou
(Katarína Anetová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jc4wpk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Možnosti snížení obsahu SO\dindex{2} ve víně biologickou cestou
(Katarína Anetová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jc4wpk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv kadmia na obsah nutričně významných látek ve vybrané odrůdě ječmene
(Luboš Paznocht)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x1o4s9// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Obsah biologicky aktivních látek v obilovinách z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
(Adéla Antošová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dmlwww// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic