Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
 (Kateřina Chodáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
 (Kateřina Chodáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma