Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma