Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tavené sýryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tavené sýry s ochucujícími složkami
(Petra Tomášková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zxuoui// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
(Kateřina BÍLKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
(Simona Maděrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma