Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlákninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání in vitro stravitelnosti neutrálně detergentní vlákniny u čirokových siláží
(Markéta Vítečková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k5vc6c// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Efektivní bachorová degradovatelnost neutrálně detergentní vlákniny u přežvýkavců
(Ondřej KOUKOL)2009, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e7of3x// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny u netradičních mouk
(Ivo Havlíček)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8sosse// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Efektivní bachorová degradovatelnost neutrálně detergentní vlákniny u přežvýkavců
(Ondřej KOUKOL)2009, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e7of3x// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma