Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Isolation and characterization of microorganisms producing extracellular polymeric substances (EPS) from permafrost
 (Simona ZELENKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0eaf4m// | Biologie / | Práce na příbuzné téma

Vybrané skupiny mikroorganismů v návrzích praktických cvičení pro základní školy
 (Kristýna SÝKOROVÁ)

2020, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//ffp5rf// | Učitelství pro základní školy / Bi-Te | Práce na příbuzné téma

Analysis of natural substances by LC-MS
 (Ema Kosovic)

2022, Disertační práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r909km// | Chemie (čtyřletá) / | Práce na příbuzné téma

Přírodní látky a nové materiály s antimikrobiálními účinky
 (Pavlína HOZOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//vdb98d// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
 (Terezie Husarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p3vsf0// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
 (Michaela PLONER)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
 (Růžena Vávrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma