Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Isolation and characterization of microorganisms producing extracellular polymeric substances (EPS) from permafrost
(Simona ZELENKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0eaf4m// | Biologie / | Práce na příbuzné téma
Vybrané skupiny mikroorganismů v návrzích praktických cvičení pro základní školy
(Kristýna SÝKOROVÁ)2020, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//ffp5rf// | Učitelství pro základní školy / Bi-Te | Práce na příbuzné téma
Analysis of natural substances by LC-MS
(Ema Kosovic)2022, Disertační práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r909km// | Chemie (čtyřletá) / | Práce na příbuzné téma
Přírodní látky a nové materiály s antimikrobiálními účinky
(Pavlína HOZOVÁ)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//vdb98d// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
(Terezie Husarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p3vsf0// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma