Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

fermentace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Využití bakterií mléčného kysání při produkci vybraných potravinářských výrobků
 (Simona HYBŠOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dqjigq// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Živočišné | Theses on a related topic

Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Ivana Mešková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Pavla Fialová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
 (Anastázie Paclová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
 (Lucie Červenková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě sýrů
 (Magdalena Kráčmarová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t3w2kl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Martina Tycová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
 (Anastasiia Maliushevska)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic

Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
 (Stanislav DĚDEK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kn65xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)