Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bílkovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
(Denisa Grillová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
(Patrik ŘÍHA)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
(Petra Vaňková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ikh37t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
(Alena Světlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v2pnpc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase
(Dmytro Harkavchenko)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sox969// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Electrochemical Analysis of Polyamino Acids and Proteins
(Marko Živanović)2013, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wajt3/ | Biologie (čtyřleté) / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma