Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spodní kvašeníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení
(Filip Zavadil)2012, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k7rv7o// | Obchod a podnikání s technikou / | Práce na příbuzné téma
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
(Tamara Dolníčková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//das0e4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mezinárodní obchod ve spřízněných komoditách pivo, slad a chmel
(Viktor Charvát)2010, Bakalářská práce, UHK, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB582 | Systémové inženýrství a informatika / Informační management | Práce na příbuzné téma
Možnosti použití vybraných náhražek sladu a chmele při výrobě piva
(Radoslav Němeček)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bizxpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma