Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
náhrady soliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
(Lada Lukšíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
(Alena Doležalová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//48jicb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
(Alice Čalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5xqmha// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Charakterizace mléka girgentánských koz: složení, fyzikálně-chemické a technologické vlastnosti
(Věra Dvořáková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5chv2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Andreja Gajić)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vplyv stupňa oxidácie muštov na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vínnej
(Katarína Čaklošová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//frhg7s// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
(Veronika Smetanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kb854n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Markéta Kraus)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma