Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
 (Daniel Benda)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza nákladů na zajištění stravování obyvatelstva a složek IZS v krizových situacích při využití komponent bojové dávky potravin
 (Kateřina BLÜMELOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gsdnbt// | Ekonomika a management / Logistika a management | Práce na příbuzné téma

Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
 (Daniel Benda)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
 (Lukáš Zahradníček)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qr25ju// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
 (Lukáš Zahradníček)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qr25ju// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
 (Daniel Benda)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
 (Kamila Eliášová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky o.p.s.

http://theses.cz/id//tis0cz// | Logistika / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
 (Kateřina Nedomová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)