Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozí mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
(Štěpánka Zanášková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kozí farma - ekonomické souvislosti
(Eliška Rozbořilová)2018, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5nrmu6// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení ekonomiky kozí farmy
(Marcela Hvozdenská)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ngexi7// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán - založení kozí farmy
(Martina Bednářová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/45240 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Použití metody MALDI-TOF k detekci falšování kozího a ovčího mléka mlékem kravským
(Kristýna Řehořová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//48j854// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
(Tereza Druláková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma