Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozí mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
(Bára Bažantová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
(Martina Špunarová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
(Martina ŠPUNAROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d39kyq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu
(Věra Herberová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1a76oe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
(Lucie TOMŠÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ptbdjw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
(Radka FLASAROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
(Lenka PERNICKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma