Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fosforečnanyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využitelnost hmotnostní spektrometrie (MALDI - TOF) v identifikaci salmonel a odlišení od jiných bakterií z čeledi Enterobacteriaceae. Určování a výskyt sérovarů Salmonella Enteritidis v materiálu Synlab Č. B.
(Zuzana WIMMEROVÁ)2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ws2yzw// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Využitelnost hmotnostní spektrometrie (MALDI - TOFF) v identifikaci salmonel a odlišení od jiných bakterií z čeledi Enterobacteriaceae. Určování a výskyt sérovarů Salmonella Enteritidis v materiálu synlab czech s.r.o
(Zuzana WIMMEROVÁ)2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ztz6s3// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
N-heterocyklické karbeny a jejich antimikrobiální a antimykotické vlastnosti
(Anna SRHOLCOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5kp478// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Změny enzymatické aktivity a zastoupení mikroorganismů během vermikompostování
(Kateřina Suchardová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wrm0gk// | Technologie odpadů / | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
(Simona Ondruchová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ph1bun// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení inhibičních účinků mastných kyselin se střední délkou řezězce na vybrané bakterie
(Jolana Richterová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ao9ktv// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinky vybraných mastných kyselin na biofilm pozitivní bakterie
(Lucie Žurková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6meh79// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
(Ivana Huňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení monoacylglycerolů a esenciálních olejů na dekarboxyláza-pozitivní bakterie
(Aneta Ševčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ow43wm// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
(Eva RINGLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma