Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakteriocinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
(Iva Březinová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
(Sabina Kuncová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6zetsm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
(Iva Březinová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
(Viera Nováková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
(Ivana Huňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Kristýna Bubelová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Činitelé ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu Enterococcus faecium
(Veronika Mandová)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ya7pkd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Probiotický potenciál bakterií produkujících bakteriociny
(Matěj Hrala)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tya4n/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma