Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Hodnocení změn při dozrávání a skladování ovoce s využitím metod NIR spektroskopie
(Petr Šnurkovič)2016, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y24vio// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic
Možnosti využití NIR spektroskopie pro stanovení vybraných parametrů u brambor
(Alena Balarinová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5vnsmt// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Theses on a related topic
Využití NIR spektroskopie k hodnocení základních látkových složek potravin
(Adam Ovesný)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w08e8m// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Využití separačních metod a NIR spektroskopie ke stanovení kvality řepky olejné
(Lenka ENDLOVÁ)2018, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//375htc// | Analytická chemie / Analytická chemie heterogenních systémů | Theses on a related topic
Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků
(Lucie Režná)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1yezzg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití NIR senzorů v systému precizního zemědělství.
(Lukáš Čech)2024, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g5eeqw// | Obchod a podnikání s technikou / | Theses on a related topic
Využití spektroskopie v blízké infračervené oblasti ke sledování skladby mastných kyselin v řepce olejné
(Tereza KŘESINOVÁ)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//674fsn// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Theses on a related topic
Studium autenticity koření a kořenících přípravků
(Václav Štursa)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5jf66m/tursa_dizertan_prce.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Možnosti využití NIR spektroskopie pro stanovení vybraných parametrů u brambor
(Alena Balarinová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5vnsmt/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Theses on a related topic
Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
(Aneta Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic