Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Hodnocení stability rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie
 (Barbora Prokopová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//cnr9ah// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Využití infračervené spektrometrie k ověření autenticity rostlinných olejů
 (Martina Vachtlová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vuunv4// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Charakterizace složení a stability jedlých rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie
 (Chi Mai Nguyenová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//z8y2a6// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Autentikace doplňků stravy rostlinného původu pomocí infračervené spektrometrie
 (Tereza Korpasová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6uq2k5// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Využití infračervené spektrometrie pro ověření autenticity čokolády a kakaových prášků
 (Petra Slavíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zrpz7g// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci přírodních ovocných šťáv
 (Jan Flodr)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5fq3iq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků
 (Jan Flodr)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t32hx1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Autentikace rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie ve střední oblasti
 (Jiří Vavřinec)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vwb915// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic

Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci vybraných technických maziv olejové až krémové konzistence
 (Jan Šlauf)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//4a9gfl// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic

Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci džemů
 (František Tomiška)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ro5b4e// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)