Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikroorganismy v pivovarnictví
(Kateřina Lehocká)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//31vtq4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
(Tatiana Korobkova)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Patogenní mikroorganismy v potravinách
(Barbora Moravcová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výtvarná koncepce filmu "Osudná vejce" podle povídky Michaila Bulgakova Osudná vejce (Rokovyje jajca, 1942). Adaptace ruské literatury ve světové kinematografii.
(Kateřina Vocelová)2013, Diplomová práce, Divadelní fakulta / Akademie múzických umění v Praze
• http://hdl.handle.net/10318/8073 | Dramatická umění / Scénografie - film a televize | Práce na příbuzné téma
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
(Miloslav PECH)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv věku slepic na technologickou hodnotu vajec u slepic produkujících vejce s různou barvou skořápky
(Anna Herrová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//toi7pn// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Vejce jako důležitý zdroj vitamínů a minerálů ve výživě člověka
(Petra Marášková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bzehi7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vejce jako surovina pro výrobu potravin
(Jitka Vacková)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5mjfwp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma