Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikroorganismy v pivovarnictví
 (Kateřina Lehocká)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//31vtq4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
 (Tatiana Korobkova)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Patogenní mikroorganismy v potravinách
 (Barbora Moravcová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Výtvarná koncepce filmu "Osudná vejce" podle povídky Michaila Bulgakova Osudná vejce (Rokovyje jajca, 1942). Adaptace ruské literatury ve světové kinematografii.
 (Kateřina Vocelová)

2013, Diplomová práce, Divadelní fakulta / Akademie múzických umění v Praze

http://hdl.handle.net/10318/8073 | Dramatická umění / Scénografie - film a televize | Práce na příbuzné téma

Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
 (Miloslav PECH)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv věku slepic na technologickou hodnotu vajec u slepic produkujících vejce s různou barvou skořápky
 (Anna Herrová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//toi7pn// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Vejce jako důležitý zdroj vitamínů a minerálů ve výživě člověka
 (Petra Marášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bzehi7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vejce jako surovina pro výrobu potravin
 (Jitka Vacková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mjfwp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma