Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Mikroorganismy v pivovarnictví
 (Kateřina Lehocká)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//31vtq4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
 (Tatiana Korobkova)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Patogenní mikroorganismy v potravinách
 (Barbora Moravcová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Výtvarná koncepce filmu "Osudná vejce" podle povídky Michaila Bulgakova Osudná vejce (Rokovyje jajca, 1942). Adaptace ruské literatury ve světové kinematografii.
 (Kateřina Vocelová)

2013, Diplomová práce, Divadelní fakulta / Akademie múzických umění v Praze

http://hdl.handle.net/10318/8073 | Dramatická umění / Scénografie - film a televize | Theses on a related topic

Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
 (Miloslav PECH)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Theses on a related topic

Vliv věku slepic na technologickou hodnotu vajec u slepic produkujících vejce s různou barvou skořápky
 (Anna Herrová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//toi7pn// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic

Vejce jako důležitý zdroj vitamínů a minerálů ve výživě člověka
 (Petra Marášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bzehi7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vejce jako surovina pro výrobu potravin
 (Jitka Vacková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mjfwp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic