Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovčí mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
(Aneta Náplavová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
(Kateřina Borková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8gfyof// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny v obsahu bílkovinných frakcí ovčího mléka v průběhu laktace
(Veronika Radiměřská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3dqr5p// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma