Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
(Barbora Řezníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení kvality a trvanlivosti sýrů s protektivní kulturou
(Veronika Skýpalová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bp16fg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
(Iva Březinová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
(Iveta Urbanová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Probiotický potenciál bakterií produkujících bakteriociny
(Matěj Hrala)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tya4n/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Bakteriociny produkované druhy rodu Pseudomonas
(Kristýna Dufková)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/agpha/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
(Tereza Rusz)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94tlpn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bakteriociny a jejich aplikace v potravinářském a farmaceutickém průmyslu
(David Tesarčík)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kplq4v// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace genů kódujících korpuskulární bakteriociny Pragia fontium (24613)
(Eva Chaloupková)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/muu9x/ | Biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma