Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvasinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování změn asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
(Barbora Najmanová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3y2dj2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv doby macerace na množství asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
(Stanislav Škrobák)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wrrug7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Sledování změn asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
(Barbora Najmanová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3y2dj2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv kvasinek na vývoj asimilovatelného dusíku během fermentace moštů révy vinné
(Magdaléna Tomková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//49b0nw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Management výživy v průběhu fermentace
(Viktor Popp)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//73wplz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
(Anita Rejdlová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
(Petra Válková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kvasinek na vývoj asimilovatelného dusíku během fermentace moštů révy vinné
(Magdaléna Tomková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//49b0nw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
(Hana Svobodová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
(Ľubomíra Hornáková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0pf3zu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma