Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvasinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Sledování změn asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
 (Barbora Najmanová)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3y2dj2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv doby macerace na množství asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
 (Stanislav Škrobák)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wrrug7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sledování změn asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
 (Barbora Najmanová)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3y2dj2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv kvasinek na vývoj asimilovatelného dusíku během fermentace moštů révy vinné
 (Magdaléna Tomková)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//49b0nw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Management výživy v průběhu fermentace
 (Viktor Popp)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//73wplz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
 (Anita Rejdlová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
 (Petra Válková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kvasinek na vývoj asimilovatelného dusíku během fermentace moštů révy vinné
 (Magdaléna Tomková)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//49b0nw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
 (Hana Svobodová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
 (Ľubomíra Hornáková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0pf3zu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)