Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ZralostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
(Kateřina Nedomová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
(Denisa TOMÁŠKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Model of design principles for the definition of data for the consistency of evaluation in Enterprise Governance of IT
(Christian Hitz)2015, Disertační práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79046 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Způsoby senzorického hodnocení bobulí révy vinné
(Miroslava Vlčková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9yfqlj// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma