Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Jakostní parametry olivového ochuceného oleje
 (Anna Cihlářová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z6asnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
 (Sabina Hartmanová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy a lokality na jakostní parametry ječmene určeného pro výrobu sladu
 (Daniela Brtníková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8cv3r3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování
 (Tereza Brettfeldová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y7ijwb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry masa kuřat z výkrmů s inovativními složkami krmiva
 (Hana Mikulíková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//481s3r// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na vybrané jakostní parametry vepřového masa
 (Kateřina Kadlecová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vyxkj3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry extrudovaných výrobků
 (Kateřina Prokopová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//be2r0x// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
 (Kamil Šín)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh zajištění protivýbuchové ochrany technologie výroby cukrovinek
 (Markéta Stehlíková)

2015, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/109888 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technická bezpečnost osob a majetku | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)